Overige video's

Peterselie-tijm pesto met hazelnoten

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rooster de hazelnoten lichtbruin en geurig.
  2. Maal ze met de peterselie,de tijm, de knoflook, de kappertjes en de olijfolie tot een gladde saus.
  3. Roer de kaas er als laatste door en breng de pesto zo nodig op smaak met zout en peper.
  4. Schep de saus in een schone pot en giet er een laagje olie op.
  5. De pesto kan goed gekoeld een week bewaard worden.

Bereidingstip

Lekker met pasta of bij vlees.

Variatie

In plaats van peterselie is basilicum ook heel lekker.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.