Overige video's

Pesca alla griglia con scroppino - Gegrilde perzik met scroppino

Sluit je Italiaanse diner af met scroppino en perzik van de grill. Deze combinatie is om je vingers bij af te likken zo lekker! Bekijk het recept voor dit lekkere toetje hieronder.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 85 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
0 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Rooster het amandel­schaafsel in een droge, hete koekenpan goud­ bruin. Schep uit de pan en laat afkoelen.
  2. Verhit een ingevette grillpan op middelhoge stand. Halveer de perziken en draai de helften van elkaar los. Verwijder de pit en rooster de halve perziken een paar minuten op het snijvlak in de grillpan. Neem uit de pan en leg ze op de bolle kant op borden.
  3. Klop met een elektrische mixer de helft van het sorbetijs los in een kom. Giet de prosecco en (perzik)likeur erbij en klop tot een vloeibaar ijs. Giet dit in een glaasje en schep de rest van het sorbetijs in de perziken. Bestrooi met de amandelen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 85 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
0 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.