Overige video's

Perzische kruidenomelet met komkommerdip

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
10 g
Vezels 4 g
Zout 0,3 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de prei en ui. Meng de groene kruiden met de eieren, kurkuma en het bakpoeder. Roer de prei en ui door dit mengsel en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Dek de pan af en laat het ei in 7 minuten op een lage stand stollen.
  3. Verwarm de ovengrill voor. Meng intussen de ingrediënten voor de dip. Gril de omelet nog 1-2 minuten onder de ovengrill om de bovenkant volledig te laten garen. Serveer de Perzische kruidenomelet met de komkommerdip.
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
10 g
Vezels 4 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.