Overige video's

Perzik-tiramisu

4 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
21 g

Bereiden

  1. Meng de kwark door de mascarpone. Doop de lange vingers in de koffie en leg ze op de bodem van een ondiepe rechthoekige schaal.
  2. Bedek de lange vingers met de vruchten. Verdeel het mascarponemengsel over de perziken. Zet het gerecht ca. 1 uur koel weg.
  3. Rooster de geschaafde amandelen even in een droge koekenpan. Bestrooi het dessert ermee.

Bereidingstip

Meng een scheutje amandellikeur of andere likeur door de mascarpone.

Variatie

Vervang geschaafde amandelen door geraspte chocolade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
21 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.