Overige video's

Perzik-frambozendroom

Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
15 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Meng de sinaasappellikeur door de perzikblokjes. Pureer de helft van de perzikblokjes en zet apart.
  2. Pureer de helft van de frambozen. Schep het verkruimelde schuim door de slagroom.
  3. Verdeel de perzikstukjes over 4 glazen. Schep de perzikpuree als een ‘swirl', dus in strepen, door de helft van de slagroom. Verdeel dit mengsel in een laagje over de perzikstukjes. Leg daarop de frambozen.
  4. Schep de frambozenpuree, ook in een ‘swirl' door de rest van de slagroom en schep dit mengsel als bovenste laag in de glazen. Zet eventueel nog in de koelkast. Garneer met munt.

Variatie

Vervang perzik en framboos door blauwe bessen en nectarine of aardbeien en bramen. In plaats van schuimkransjes kun je ook bokkenpootjes nemen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
15 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.