Overige video's

Perzik-cheesecake trifle cups
Perzik-cheesecake trifle cups
(2)

Perzik-cheesecake trifle cups

Het perfecte toetje tijdens de picknick: een zelfgemaakte cheesecake trifle in een glaasje. Makkelijk om voor te bereiden, om mee te nemen én om op te eten natuurlijk.
Categorie desserts, tussendoortje
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
15 g
Vezels 2 g
Zout 0,7 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Roer de roomkaas met de slagroom en poedersuiker glad. Houd apart. Meng de jam met de perziken en houd apart. Meng het amandelaroma met de limonade. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan.
  2. Schep in elk bekertje een volle lepel van het roommengsel, gevolgd door een lepel van het perzikmengsel, de (haver)koekjes en de siroop. Herhaal met de rest en eindig met perzik.
  3. Garneer met de amandelen. Dek af met vershoudfolie en zet tot het serveren of meenemen in de koelkast.

Bereidingstip

Bewaar dit toetje niet helemaal tot het einde van je picknick, maar eet het vanwege het roomkaasmengsel liever al iets eerder op.

Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
15 g
Vezels 2 g
Zout 0,7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.