Overige video's

Peruaanse vissoep

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Vezels 3 g
Zout 4,4 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg de bouillon, doperwten, aardappels, chilipoeder en oregano toe en kook zachtjes 18-20 minuten.
  2. Klop de kwark los en voeg deze beetje bij beetje al roerend toe aan de soep. Giet al roerend de melk erbij en breng alles aan de kook. Schep de garnalen en de tilapia erbij en kook zachtjes 2-3 minuten.
  3. Roer geleidelijk 500 ml warme soep bij de eieren. Giet het eimengsel bij de soep en verwarm kort zonder te koken.
  4. Verdeel de soep over kommen of borden. Lekker met geroosterd stokbrood.

Bereidingstip

Neem voor dit recept tuinbonen in plaats van doperwten.

Vervang de tilapia in dit gerecht door kabeljauw of gemengde zeevruchten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Vezels 3 g
Zout 4,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.