Overige video's

Peruaanse kabeljauw-ceviche
Peruaanse kabeljauw-ceviche
(5)

Peruaanse kabeljauw-ceviche

Ceviche is een visgerecht uit Peru, dat inmiddels de hele wereld heeft bereikt. Rauwe vis in een marinade op basis van limoen of citroen. Lekker en simpel! Het recept voor de ceviche van kabeljauw vind je hier.
Categorie voorgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 0,2 g

Bereiden

  1. Meng de kabeljauw met de paprika, bosui en rode peper. Meng het limoensap erdoor en laat 3 minuten staan. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Neem de vis uit de marinade en verdeel over borden. Bestrooi met de munt en koriander en besprenkel met de olijfolie. Lepel een beetje van de marinade erover en serveer direct.

Bereidingstip

Zorg ervoor dat je zeer verse vis gebruikt voor dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.