Overige video's

Perentaartje met gorgonzola

4 gemiddeld nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
10 g
Hoofdingrediënten Peer (59) Gorgonzola (62)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de velletjes bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  2. Prik met een vork gaatjes in het deeg en verdeel de plakjes peer erover. Bestrijk het deeg en de peer met ei.
  3. Bak de taartjes in circa 10 minuten bruin en gaar in de oven.
  4. Verkruimel of snijd de kaas en verdeel dit over de warme peer.
  5. Bestrooi met versgemalen peper en laat iets afkoelen.

Wijnadvies

Zoet wit past niet alleen erg goed bij peer, maar ook bij de blauwe gorgonzola. Castillo de las Almenas Moscatel is een aanrader.

Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
10 g
Hoofdingrediënten Peer (59) Gorgonzola (62)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.