Overige video's

Perentaart met gorgonzola en amandel

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
15 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Leg het deeg op de bakplaat en vouw de buitenste randen om. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem en verdeel de kaas erover.
  3. Leg de perenpartjes dakpansgewijs op de kaas. Besprenkel met de honing en bestrooi met de tijm. Verdeel het amandelschaafsel erover en bestrijk de deegranden met ei.
  4. Bak de plaattaart in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.

Bereidingstip

Maak de taartbodem voor de variatie eens van pizzadeeg.

Geen liefhebber van gorgonzola? Zachte geitenkaas en brie gaan ook heel goed samen met peer.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.