Overige video's

Perencups met pistache en tijm

6 eenvoudig desserts, gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
5 g
Hoofdingrediënten Peer (58)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets platter en besmeer het brood aan beide kanten met boter.
  2. Druk de sneetjes brood in de holtes van de muffinvorm en zet de vorm circa 5 minuten in het midden van de oven.
  3. Meng de peer, custard, suiker, pistachenoten en tijm door elkaar. Schep dit mengsel in de broodbakjes en bak nog 15-17 minuten in de oven.

Variatie

Vervang peer door appel of abrikoos.

Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
5 g
Hoofdingrediënten Peer (58)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.