Overige video's

Peren-plaattaart

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
8 g
Print

Bereiden

  1. Rol de plakjes bladerdeeg uit en bedek ze met partjes stoofpeer.
  2. Bestrooi met een beetje suiker en kaneelpoeder.
  3. Bestrijk de randen van het deeg met losgeklopt ei en bak de taartjes in circa 25 minuten gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven van 200°C.
  4. Laat afkoelen tot lauwwarm en serveer met slagroom of crème fraîche.
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.