Overige video's

Peren-abrikozencrumble met havermout

6 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
23 g
Hoofdingrediënten Peer (58) Havermout (38)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de peren en abrikozen over de ovenschaal en strooi de basilicum erover.
  2. Meng het zelfrijzend bakmeel met de rietsuiker en de havermout. Kneed het vanillemerg met de boter door het meel-suikermengsel. Wrijf het mengsel tot kruimels. Strooi de kruimels over het fruit.
  3. Bak de crumble in 25-30 minuten goudbruin. Serveer het gerecht warm of koud. Lekker met de crème fraîche.

Variatie

Vervang peren en abrikozen door appels en blauwe bessen. Neem in plaats van basilicum citroenmelisse of munt.

Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
23 g
Hoofdingrediënten Peer (58) Havermout (38)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.