Overige video's

Peperpesto met koriander en pecorino

Pesto lijkt ervoor te zijn gemaakt om lekker door je pasta te roeren. Maak je pesto zelf en geef er een twist aan! Wat dacht je bijvoorbeeld van peperpesto met koriander en pecorino?
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Pureer de rode peper met de knoflook, koriander, pecorino, zonnebloempitten, citroensap en (zee)zout. Voeg olijfolie toe tot een smeuïge pesto ontstaat. Lekker bij fusilli. Of bij lamsvlees, kip, tapas en op brood.

Bereidingstip

Vervang de koriander in dit recept door peterselie.

Voeg pompoenpitten toe in plaats van zonnebloempitten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.