Overige video's

Pepernoot-chocorotsjes

10 gemiddeld tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
5 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (96)

Bereiden

  1. Smelt de melkchocolade au bain-marie en meng de kruidnoten en spekjes erdoor.
  2. Schep met behulp van 2 eetlepels bergjes op de bakplaat. Druk de bergjes licht aan zodat ze goed blijven liggen. Laat de pepernootrotsjes circa 30 minuten drogen op een koele plaats.
  3. Smelt vervolgens de witte chocolade au bain-marie en sprenkel de chocolade met een vork in strepen over de rotsjes. Laat nog 30 minuten drogen voor het serveren.
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
5 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (96)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.