Overige video's

Penne met zeevruchten in romige tomatensaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 93 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
6 g
Vezels 5 g
Zout 3 g
Hoofdingrediënten Penne (59) Parmezaanse kaas (342)

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Snijd intussen de steeltjes van de basilicum fijn en houd de blaadjes apart.
  2. Verhit de olie en fruit hierin de ui met de fijngehakte basilicumsteeltjes en chilipoeder 1-2 minuten. Voeg de zeevruchten toe en bak even mee.
  3. Voeg de tomatensaus en crème fraîche toe en breng op een lage stand aan de kook. Giet de pasta af en laat goed uitlekken.
  4. Schep de pasta door de saus en warm afgedekt nog 1-2 minuten door. Bestrooi de pasta met zeevruchten in romige tomatensaus met de basilicumblaadjes en eventueel wat Parmezaanse kaas.

Bereidingstip

Combineer dit recept met een van onze groente bijgerechten of geef er een salade bij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 93 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
6 g
Vezels 5 g
Zout 3 g
Hoofdingrediënten Penne (59) Parmezaanse kaas (342)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.