Overige video's

Penne met sugocasa en zalm

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de sjalotten en paprika zacht en gaar op een lage stand. Voeg de tomatensaus toe en laat circa 10 minuten zachtjes koken.
  2. Voeg daarna de zalmfilet toe, leg het deksel op de pan en laat zachtjes garen. Breek de zalm daarna in stukken.
  3. Breng intussen een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de pasta voorzichtig door de saus. Serveer met de rucola.
  4. Lekker met Parmezaanse kaas en basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.