Overige video's

Penne met rundvleesragout

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 46 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Hoofdingrediënten Penne (59)

Bereiden

  1. Verwarm de olie en fruit de ui circa 5 minuten op lage stand. Voeg het vlees toe en bak om en om bruin.
  2. Voeg laurier, kruiden, tomaten en bouillontablet toe en voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat. Breng langzaam aan de kook en laat met het deksel op de pan in circa 2,5 uur op lage stand zachtjes stoven.
  3. Breng de saus eventueel verder op smaak en roer de penne erdoor. Breng opnieuw aan de kook, controleer of er nog genoeg vocht in de pan zit en kook de pasta beetgaar. Voeg indien nodig nog wat runderbouillon toe. Voeg 1 minuut voor het einde van de kooktijd de doperwten toe.
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 46 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Hoofdingrediënten Penne (59)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.