Overige video's

Penne met Pesto alla Genovese
Penne met Pesto alla Genovese
(1)

Penne met Pesto alla Genovese

Grand’Italia Pesto alla Genovese is gemaakt met 100% verse Italiaanse basilicum. En dat proef je! Varieer eindeloos en zet bijvoorbeeld in een handomdraai een pasta pesto op tafel.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Kook de pasta volgens de verpakking in 11 minuten beetgaar.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en bak hierin de kip, courgette en paprika goudbruin. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  3. Leg de tomaatjes (aan de tros) in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Gril de tomaatjes circa 10 minuten in de oven.
  4. Meng de penne met de pesto. Voeg vervolgens de kip, paprika, courgette en de helft van de tomaten (zonder takjes) toe. Bewaar de andere helft van de tomaatjes om te garneren.
  5. Verdeel de pasta over borden en garneer met een trosje tomaatjes, Parmezaanse kaas en basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.