Overige video's

Penne met paprika, artisjok en pancetta

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
13 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de paprika 2-3 minuten.
  2. Schep de artisjok, bosui, pesto en room erdoor.
  3. Rooster de pancetta in een droge, hete koekenpan.
  4. Giet de pasta af en schep deze door het paprikamengsel.
  5. Breek de pancetta iets kleiner of verkruimel grof en verdeel over de pasta.

Variatie

Neem kleine bloemkoolroosjes in plaats van artisjokharten en bak deze mee met de paprika. Vervang de pancetta door rauwe ham.

Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Jaap Herwin 31-05-2016
Staat een typfoutje tussen, in het magazine staat het wel correct. Het moet natuurlijk kookroom zijn, geen kokosnoot.