Overige video's

Penne met broccoli en ansjovis

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
7 g

Bereiden

  1. Kook de penne met de broccoli beetgaar.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin de knoflook tot deze kleurt.
  3. Hak of prak met 1 eetlepel water de helft van het blikje ansjovisfilets fijn. Voeg samen met een mespuntje gedroogde chilivlokken of cayennepeper en 100 ml kookroom toe aan de knoflook.
  4. Giet de pasta en broccoli af en meng ze door de saus. Voeg eventueel als de saus te dik is enkele eetlepels kookvocht toe.
  5. Bestrooi de pasta met 50 gram geraspte Parmezaanse kaas of pecorino en de rest van de ansjovisfilets.
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.