Overige video's

Penne met asperges en parmaham

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de harde uiteinden van de asperges en schil de asperges indien nodig licht met een dunschiller. Snijd ze in gelijke stukken en kook in ruim water met zout in circa 5 minuten beetgaar. Giet de asperges af en spoel met koud water.
  2. Kook intussen de penne beetgaar in ruim water met zout. Giet af en laat goed uitlekken.
  3. Bak de hamrepen in de olie op een lage stand krokant. Voeg de knoflook en asperges toe en roerbak nog een paar minuten.
  4. Meng de penne met de asperges, knoflook, ham, rucola en de helft van de kaas. Maal er wat peper over en serveer de penne met de rest van de kaas.

Bereidingstip

Je kunt ook een mix van groene en witte asperges gebruiken. Of alleen witte asperges gebruiken. Witte asperges moeten, in tegenstelling tot groene, altijd goed geschild worden.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.