Overige video's

Peer op rookvlees met peren-notendressing

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 275 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
2 g

Bereiden

  1. Schil de peren en verdeel ze in vieren. Besprenkel ze met citroensap.
  2. Pureer één peer. Verdeel het rookvlees over 4 borden en leg in het midden een pluk rucola.
  3. Zet daarop de perenkwarten.
  4. Meng de perenpuree met de olie, de balsamicoazijn, zout en peper.
  5. Sprenkel deze dressing over de peer en rookvlees. Strooi de walnoten erover.

Variatie

Vervang voor vegetariërs rookvlees door belegen boerenkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 275 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.