Overige video's

Peer met parmezaan en parmaham

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Was de peren. Halveer ze in de lengte en snijd het klokhuis eruit.
  2. Smelt de boter. Verwarm de ovengrill. Bestrijk de snijkanten van de peren met gesmolten boter. Leg ze op de bolle kant op een bakplaat. Rooster ze circa 5 minuten onder de grill tot ze aan de bovenkant goudbruin zijn.
  3. Rooster intussen de ham in een droge hete koekenpan.
  4. Bak de bosui in de rest van de boter en voeg 6 verkruimelde of in stukjes gesneden plakken ham toe. Schep deze vulling in de peerholtes. Strooi de kaas erover en smelt deze even onder de grill.
  5. Serveer de peren met de rest van de geroosterde hamplakjes erbij. Lekker met donkerbruin brood en honing.

Bereidingstip

Neem in plaats van Parmaham reepjes gerookt spek.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.