Overige video's

Pavlova met citroensorbet

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
6 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 110°C. Klop de eiwitten in een vetvrije kom met het citroensap en voeg de suiker geleidelijk toe tot het eiwit schuimig is en stevige pieken vormt.
  2. Zeef de maizena en zout erboven en klop dit erdoor.
  3. Maak 8 kleine bergjes op de bakplaat en laat ze circa 1,5 uur drogen in de oven. Laat de merengues afkoelen in de oven met de deur open.
  4. Klop de slagroom met de vanillesuiker lobbig en zet in de koelkast.
  5. Verdeel de merengues over borden en schep er een bol sorbetijs op. Bedruppel eventueel met wodka en schep er een toef slagroom op. Leg er eventueel mooie stukjes fruit naast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.