Overige video's

Paturain minikaasjes met pesto op bladerdeeg

Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd met de steker of het glaasje 20 rondjes uit het bladerdeeg en leg de deegrondjes op de bakplaat.
  2. Klop de eidooier met de melk los. Bestrijk de deegrondjes ermee.
  3. Bestrooi met de kruiden en bak het deeg in het midden van de oven in circa 8 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
  4. Zet op elk deegrondje een mini roomkaasje en steek het kaasje vast met een cocktailprikker.

Bereidingstip

De minikaasjes met pesto zijn ook lekker in een salade.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.