Overige video's

Patépotjes

4 eenvoudig brunch, hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
10 g

Bereiden

  1. Meng de leverworst met de crème fraîche, ketchup en peperkorrels in een keukenmachine tot een smeuïge paté.
  2. Schep over in de potjes, dek ze af en laat de paté in de koelkast minimaal 1 uur opstijven.
  3. Serveer met geroosterd brood. Lekker in combinatie met rabarberjam.

Variatie

Tikje crunchy: met pistachenootjes. Zoet accent: met abrikozen. Lekker scherp: met peperkorrels.

Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.