Overige video's

Paté in pancetta met cranberryspread

1 eenvoudig brunch, voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 820 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
16 g
Vezels 6 g
Zout 3,4 g
Hoofdingrediënten Pancetta (46) Rucola (255)

Bereiden

  1. Omwikkel de paté met de pancetta en steek eventueel vast met cocktailprikkers.
  2. Verhit voor de spread de olijfolie en fruit hierin de sjalot en tijm circa 3 minuten. Voeg de helft van de cranberrycompote toe en stoof 2-3 minuten op een lage stand. Laat deze spread afkoelen.
  3. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster hierin de paté met de pancetta in circa 1 minuut per kant lichtbruin. Leg een pluk rucola op het bord en leg de paté erop. Serveer de spread erbij.

Bereidingstip

Gebruik de rest van het zakje rucola eventueel voor de bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes (klik hier voor het recept).

De cranberrycompote is ook lekker bij de varkenshaas met sinaasappel en pruimen op selderijpuree (klik hier voor het recept).

Voedingswaarde p.p.
Energie 820 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
16 g
Vezels 6 g
Zout 3,4 g
Hoofdingrediënten Pancetta (46) Rucola (255)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.