Overige video's

Pastinaakstamppot met peer, witlof en blauwe kaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
12 g
Vezels 8 g
Zout 1 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels met de pastinaak in circa 20 minuten gaar in water met zout.
  2. Verhit de boter in een wok en roerbak hierin de witlofreepjes 2-3 minuten. Schep de peer erdoor en bak 2 minuten mee.
  3. Giet de aardappels en pastinaak af en stamp grof met de melk, zout en peper. Schep de witlof, peer en kaas erdoor.
  4. Bestrooi de stamppot voor het serveren met de walnoten.

Bereidingstip

Vervang de blauwe kaas in dit recept door geitenkaas.

Neem geroosterd amandelschaafsel in plaats van walnoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
12 g
Vezels 8 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.