Overige video's

Pastinaakpuree met bacon

Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
8 g
Vezels 6 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de pastinaak in circa 15 minuten gaar in water met zout. Stamp vervolgens tot een gladde puree.
  2. Voeg de helft van de boter toe en pureer helemaal glad. Voeg de room toe en roer goed door.
  3. Verhit de rest van de boter en bak hierin de bacon in circa 10 minuten aan beide kanten goudbruin en krokant. De boter wordt vanzelf bruin tijdens het bakken.
  4. Schep de puree in een schaal, giet de bruine boter eroverheen en verdeel de bacon erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
8 g
Vezels 6 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.