Overige video's

Pasteitje met zalm en garnalen

4 eenvoudig brunch, lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
15 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC.
  2. Snijd de dekseltjes los van de pasteibakjes en houd apart. Zet de bakjes op een rooster of bakplaat en verwarm circa 6 minuten in het midden van de oven.
  3. Dep de garnalen droog. Verhit de olie en roerbak hierin de garnalen, kappertjes en venkel 2-3 minuten. Houd 4 garnalen apart.
  4. Voeg de kookroom, roomkaas en eventueel een scheutje witte wijn toe. Schep de gerookte zalm, zalm uit blik en dille erdoor en verwarm zonder te koken.
  5. Vul de pasteibakjes met het vismengsel. Leg een garnaal en het dekseltje erop, garneer met nog wat dille en serveer het pasteitje met zalm en garnalen direct.

Bereidingstip

Vervang de venkel door knol- of bleekselderij.

In plaats van wokgarnalen kun je ook cocktailgarnalen gebruiken in dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.