Overige video's

Pasteitje met kip

Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
6 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de pasteibakjes 5-7 minuten in het midden van de oven zodat ze warm worden.
  2. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan. Fruit hierin de knoflook en de sjalotjes of ui 2 minuten.
  3. Schep de paprikapoeder, de gemberpoeder, zout en peper door de kip.
  4. Roerbak de kip met de knoflook en ui tot de kip goudbruin is.
  5. Voeg citroensap toe en bak nog 8 minuten. Schep de olijven erdoor.
  6. Schep dit mengsel in de warme pasteibakjes en strooi er basilicum of peterselie over.

Wijnadvies

Kies voor Chardonnay van Gamma, Danie de Wet of Yellow Tail. Roséliefhebbers komen ook aan hun trekken met de huiswijn, landenwijn Zuid-Afrika of Montalto.

Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.