Overige video's

Pasteitje met groenten

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de pasteibakjes 5-7 minuten in het midden van de oven zodat ze warm worden.
  2. Blancheer de peultjes en bospeen, giet ze af en spoel er koud water over.
  3. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de peultjes, de wortel, de bleekselderij en de bosui 5 minuten.
  4. Schep de taugé en de ketjap erdoor.
  5. Vul de pasteitjes met dit mengsel en garneer met de gefrituurde uitjes.

Variatie

Vervang bleekselderij door paprika. Neem in plaats van gefrituurde uitjes geroosterde cashewnoten.

Wijnadvies

Bij dit recept past fris wit. Droge witte huiswijn is een prima optie. Wat extra cachet krijgt u door Sea Breeze te schenken of de droge witte Bordeaux van Bellevue Rougier.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.