Overige video's

Pastaschelpjes met pesto en groene asperges

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
7 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar, giet af en schep terug in de pan.
  2. Bestrijk intussen de asperges met olie en gril ze in een hete grillpan kort en op een hoge stand rondom bruin.
  3. Giet de room bij de pasta en breng op een hoge stand al roerend aan de kook.
  4. Snijd de asperges in gelijke schuine stukken. Schakel de warmtebron uit en schep de pesto door de warme pasta (voeg naar smaak meer pesto toe).
  5. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en wat peper. Schep op voorverwarmde borden en verdeel de asperges erover.

Variatie

Maak de pasta ook eens met een spinazie-amandelpesto van lichtgeroosterde amandelen, grof gehakte knoflook, spinazie, citroenrasp, milde olijfolie, Parmezaanse kaas en zout en peper naar smaak.

Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.