Overige video's

Pastaschelpjes met bieten, bosui en feta

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de olijfolie en laat de bietenblokjes hierin op lage stand opwarmen.
  2. Breng een grote pan water met wat zout aan de kook en kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Giet af en schep de hete schelpjes samen met de bosui, de kappertjes en de feta door de bietenblokjes.
  4. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en een paar druppels balsamicoazijn.
  5. Schep als laatste de basilicum door de pasta en serveer direct.

Wijnadvies

Ook dit gerecht is weer een aanrader met Soave Villa Mondi of Terrazzano Verdicchio dei Castelli di Jesi. Maar maak ook rustig een uitstapje richting de Loire in Frankrijk en schenk er Muscadet bij!

Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.