Overige video's

Pastasaus van paddenstoelen

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de olie en fruit hierin de sjalotjes en tijm circa 4 minuten op lage stand.
  2. Voeg de knoflook en paddenstoelen toe en roerbak op middelhoge stand in circa 2 minuten lichtbruin.
  3. Voeg als laatste de peterselie en citroenrasp toe. Breng op smaak met citroensap, zout en peper.

Bereidingstip

Lekker bij pasta.

Wijnadvies

Italiaans rood, geen ontkomen aan. Geef u over aan Sensi Chianti, Montalto Sangiovese/Syrah of wat lichter, Villa Mondi Bardolino.

Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.