Overige video's

Pastasaus met blauwschimmelkaas

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Print

Bereiden

  1. Kook de broccoli net beetgaar. Verwarm in een pan 2 à 3 eetlepels olijfolie en bak hierin de hamblokjes, voeg de uien toe en laat meefruiten.
  2. Doe er de champignons bij, laat zachtjes meebakken en blijf roeren totdat de ingrediënten gaar zijn.
  3. Maak de witte saus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg dit toe aan het groentehammengsel en laat even aan de kook komen.
  4. Voeg er dan de stukjes blauwschimmelkaas aan toe en laat al roerende zachtjes smelten. Breng met wat peper en Provençaalse kruiden op smaak.
  5. Voeg een scheutje witte wijn aan de saus toe, schep er voorzichtig de beetgare broccoli door en laat even meewarmen. Neem daarna direct de pan van de warmtebron.
  6. Serveer met pasta tricolore en een frisse salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.