Overige video's

Pastasalade met tomatentapenade en parmaham

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Pureer de tomaten, de honing, de knoflook en de helft van de basilicum met 3 eetlepels olijfolie grof met een staafmixer of keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Kook de pasta beetgaar en giet af. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken.
  3. Verhit intussen de rest van de olie en bak de ham in een paar minuten aan beide kanten knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  4. Schep de tomatentapenade, overige basilicum en feta door de pasta. Verkruimel de krokante ham erover en serveer direct.

Bereidingstip

Lekker met een gemengde salade.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.