Overige video's

Pastasalade met pesto

Maak kleurrijke pastasalades met de salade pasta van Grand'Italia! Door de unieke vormen en texturen hechten dressings perfect en mengt de pasta heerlijk met verse ingrediënten.
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta in circa 11 minuten beetgaar. Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
  2. Halveer de tomaatjes en mozzarella. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  3. Meng de pasta met de pesto en schep de tomaten, mozzarella en rucola erdoor. Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.

Bereidingstip

Serveer de pastasalade met 100 gram krokant gebakken parmaham.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.