Overige video's

Pastasalade met pesto en avocado

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 140ºC en leg de reepjes ham op de bakplaat. Bak ze in de oven in 20 minuten krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Breng intussen een pan water aan de kook en bereid de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de paprika de laatste minuut mee met de pasta.
  3. Schep de pastasaus pesto basilico door het pasta-paprikamengsel. Schep de avocado en rucola door de pasta. Garneer met de ham en basilicum.

Bereidingstip

Gebruik als pastasaus een pot Pasta Pesto Basilico (185 gram).

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.