Overige video's

Pastasalade met peperonata en feta

Op zoek naar een recept voor een vegetarische pastasalade? Deze pastasalade met feta, paprika en ui is ideaal als lunch of om te maken als bijgerecht bij de barbecue. Lekker met een stukje brood erbij!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Vezels 5 g
Zout 1,7 g
Hoofdingrediënten
Print

Voorbereiden

Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de paprika en kruiden toe en maal zout en peper erover. Laat de paprika circa 5 minuten zachtjes bakken. Voeg de azijn toe en laat op een lage stand nog een paar minuten zachtjes bakken. Laat afkoelen tot lauwwarm en schep de kappertjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Kook de pasta beetgaar en spoel onder koud water af. Laat uitlekken en afkoelen. Hak de basilicumsteeltjes fijn en scheur de blaadjes grof.

Bereiden

  1. Meng in een grote kom de peperonata met de pasta, basilicum, feta en de rest van de olijfolie door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Vezels 5 g
Zout 1,7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.