Overige video's

Pastasalade met mozzarella en kerstomaat

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar en giet deze af.
  2. Schep de tomaat, de mozzarella, de olijven, de komkommer, de ui en de paprika door de pasta.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep deze door de pastasalade en garneer met blaadjes basilicum.

Variatie

Vervang pasta eens door notenrijst.

Wijnadvies

Fris wit van Italiaanse bodem. Neem lekker de Villa Mondi Soave. Maar ook een pittige Sauvignon Blanc laat zich smaken: Eco Balance Bio, Danie de Wet of Qué Mas.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.