Overige video's

Pastasalade met makreel, sinaasappel en selderij

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 900 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
8 g

Bereiden

  1. Kook de pasta met zout beetgaar.
  2. Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes uit de vliesjes. Vang het sap op. Verdeel de sinaasappelpartjes in stukjes.
  3. Roer het sinaasappelsap, citroensap, de pesto en olijfolie tot een dressing. Giet de pasta af en laat uitlekken.
  4. Schep de nog warme pasta met de sinaasappel en bleekselderijstukjes door de dressing en laat wat afkoelen.
  5. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Verdeel de makreel over de pastasalade en bestrooi met de pijnboompitten.

Variatie

Neem komkommer in plaats van bleekselderij. Vervang makreel door gerookte forel. Maak deze salade eens met rijst in plaats van pasta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 900 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.