Overige video's

Pastasalade met kip en paddenstoelen

1 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
  2. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet goudbruin.
  3. Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee. Bestrooi met zout en peper.
  4. Schep het kipmengsel uit de pan.
  5. Rooster de pijnboompitten in de hete pan goudbruin en zet apart.
  6. Meng de kipfilet, champignons, tomaatjes, rucola en pesto door de pasta.
  7. Bestrooi met de pijnboompitten en geraspte kaas.

Bereidingstip

Vervang de rucola door 2 lente-/bosuitjes.

Bestrooi de salade met blokjes mozzarella in plaats van geraspte kaas.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.