Overige video's

Pastasalade met groene asperges, courgette en zalm

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1035 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 52 g
Vet
Waarvan verzadigd
63 g
15 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  2. Snijd de onderkanten van de asperges en verdeel de asperges in stukken.
  3. Verhit 3 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de asperges met de courgette 3-4 minuten.
  4. Schep uit de wok, bestrooi met zout en peper en besprenkel met de azijn.
  5. Bestrooi de zalmfilets met zout en peper en wrijf ze in met een beetje citroensap.
  6. Gaar de vis afgedekt in de magnetron 2-3 minuten op 800 Watt of circa 10 minuten in een oven van 190ºC en snijd in stukken.
  7. Pureer de citroenrasp met de rest van het citroensap, de overige olijfolie, basilicum en peterselie tot een dressing.
  8. Schep deze dressing met de groenten, kappertjes en mozzarella door de pasta.
  9. Serveer met de visfilet, maal er wat peper over en garneer met basilicum.

Bereidingstip

Vervang de zalmforel door kabeljauw.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1035 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 52 g
Vet
Waarvan verzadigd
63 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.