Overige video's

Pastasalade met courgette, feta en meloen

Print

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar, giet af, roer er 2 eetlepels olie doorheen en laat afkoelen.
  2. Schep de plakjes courgette door 2 eetlepels olie.
  3. Verhit een grillpan. Rooster hierin de courgette aan beide kanten 1-2 minuten en zet apart.
  4. Rooster de pancetta in de nog hete grillpan krokant en leg op keukenpapier.
  5. Meng de afgekoelde pasta met de courgette, tomaatjes, feta, meloen en rucola.
  6. Meng de rest van de olie met het citroensap, de pesto, zout en peper. Schep deze dressing door de pastasalade.
  7. Verkruimel de pancetta en strooi deze voor het serveren over het gerecht.

Bereidingstip

Neem rode grapefruit in plaats van meloen.

Vervang de pancetta door repen achterham en rooster deze niet. Of vervang het vlees door vis (gerookte zalm, forel of makreel).

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.