Overige video's

Pastabowl met paddenstoelen en walnotencrumble
Pastabowl met paddenstoelen en walnotencrumble
(102)

Pastabowl met paddenstoelen en walnotencrumble

Dit wordt je volgende favoriete pastarecept: pastabowl met paddenstoelen een walnotencrumble! Een vegetarische pastabowl die lekker snel op tafel staat. Ideaal voor doordeweeks!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 765 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
19 g
Vezels 7 g
Zout 1,8 g

Bereiden

  1. Kook de pasta. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de champignons en de helft van de knoflook circa 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Schep uit de pan op een bord en dek af met folie.
  2. Voeg de slagroom en het bouillonblokje toe aan de pan en laat 5 minuten pruttelen. Kook intussen de eieren in circa 6 minuten halfzacht. Laat de spinazie slinken in de roomsaus. Roer de pasta door de saus en breng op smaak met zout en peper.
  3. Maal in de keukenmachine de walnoten, peterselie, overige olijfolie en knoflook, citroenrasp, -sap en een snuf zout tot een grove crumble. Laat de eieren schrikken en pel ze.
  4. Verdeel de pasta met spinazie over 4 kommen. Leg de champignons en een ei erop. Bestrooi met de walnotencrumble.

Voedingswaarde p.p.
Energie 765 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
19 g
Vezels 7 g
Zout 1,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.