Pasta met spinazie

Pasta met spinazie

Heerlijke pasta met spinazie recepten

Spinazie is de krachtpatser onder de groenten! Pasta met spinazie is de perfecte doordeweekse maaltijd na een sportsessie; makkelijk, zo klaar en vol met gezonde voedingsstoffen. Doe hier inspiratie op voor jouw volgende pasta spinazie recept.

Variëren met pasta spinazie

Pasta met spinazie zou makkelijk iedere week op het menu kunnen staan, je kunt er namelijk zo goed en makkelijk mee variëren! Je kunt iedere pastasoort gebruiken, van spaghetti tot fusilli en van lasagne tot farfalle. Ook met de sauzen kun je alle kanten op. Een roomsaus bij spinazie is altijd een goede keuze, maar ook een tomatensaus of rode of groene pestosaus past er goed bij. Wil je eens wat anders proberen? Geraspte kaas is altijd goed, maar voor de afwisseling kun je ook eens geitenkaas proberen! Bijvoorbeeld deze pasta spinazie en geitenkaas. Voor een pasta spinazie kun je verschillende soorten spinazie gebruiken: verse bladspinazie, babyspinazie of spinazie uit de vriezer.

 

Pasta met spinazie en zalm

Wat een goede combinatie: spinazie en zalm. Spinazie, de groene bladgroente boordevol voedingsstoffen, vormt de perfecte aanvulling op de zalm, een vissoort die bekend staat om zijn rijke omega-3-vetzuren. Verwerk deze twee ingrediënten in een pasta recept en je zit gegarandeerd goed voor een makkelijke doordeweekse maaltijd. Of je nu een liefhebber bent van gezonde maaltijden, of gewoon op zoek bent naar nieuwe inspiratie voor een pasta met zalm en spinazie recept, dan zit je hier wel goed. Ga voor deze klassieke pasta met zalm en spinazie of deze penne met zalm, spinazie en citroen?

Bekijk nog meer pasta met zalm recepten
Spinazie
Spinazie

Een gezond groen blaadje

Meer met spinazie
Snelle eenpansgerechten
Snelle eenpansgerechten

Simpel, makkelijk en lekker

Snelle recepten