Overige video's

Pasta roomtaart met kaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 840 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
25 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven op 180°C. Kook de pastaschelpjes in ruim water met de bouillonblokjes beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Klop de eieren, de crème fraîche en kaas door elkaar en schep hier de pastaschepjes doorheen.
  3. Stort dit in de ingevette ovenschaal en bak de taart in circa 30 minuten gaar en goudbruin in de oven.
  4. Laat de taart 10 minuten rusten alvorens hem aan te snijden.
  5. Vermeng de sla met de bleekselderij en dressing en serveer bij de pastataart.

Bereidingstip

Deze taart kan prima worden gemaakt met elke denkbare soort kaas. Dus als je nog een restje kaas hebt liggen, rasp dit dan voor deze taart. Je kunt zelfs verschillende soorten kaas mengen, bijvoorbeeld voor een pasta roomtaart ‘quattro formaggi' (4 kazen).

Variatie

Varieer door stukjes ham, spek of groenten toe te voegen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 840 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
25 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.