Overige video's

Pasta Primavera

2 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok. Bak hierin de asperges 2 minuten. Voeg courgette, paprika, champignons en knoflook toe en roerbak 4 minuten.
  2. Kook intussen de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan en zet ze apart.
  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in dezelfde koekenpan en bak hierin de biefstukreepjes met knoflook en zout en peper 3 minuten.
  4. Schep de gesneden groenten en enkele druppels tabasco door de pasta. Serveer dit voor de vegetariër, bestrooid met de helft van de pijnboompitten.
  5. Schep voor de vleeseter de biefreepjes erop met de rest van de pijnboompitten.

Variatie

Vervang groene asperges door geblancheerde peultjes of sperziebonen en breid het gerecht eens uit met plakjes mozzarella of gorgonzola en gehalveerde kerstomaten. Neem in plaats van biefstukreepjes varkenshaas, kipfilet of rauwe ham en schep er tijdens het bakken 1 eetlepel rode of groene pesto door.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.